onsdagsinspiration.

Just nu inspireras jag av så otroligt mycket, önskar att jag hade tid att ägna mig mer åt sådant här just nu. Men all ork läggs i princip på uppsatsen, och dessutom har jag gått och blivit sjuk. Muntrar upp mig lite med vackra bilder och idéer att släppa lös vid ett senare tillfälle! Här är två fina saker som kanske ljusar upp er onsdag.

Tradera-©-Anna-Malmberg-9-700x466

Tradera-©-Anna-Malmberg-10-700x456

Älskar Volang-Lindas styling för sitt samarbete med Tradera (som tog slut i förra veckan). Så himla bra grej också, att skapa riktigt inspirerande bilder för nätauktioner! Det är så fint att se hur vintage- och second handmarknaden växer. Mycket bra uppsummerat i dessa bilder, med andra ord.

gör-din-egen-deo1

På miljötemat vill jag också tipsa om Think Organics recept på giftfri deo. Till skillnad från andra recept jag funderat på, så verkar den här deon verkar så barnsligt enkel och billig att göra att det knappt finns någon ursäkt för att inte testa direkt! Jag gillar dessutom att den är i krämform och inte i form av en smulig massa, som andra hemmadeos tenderar att vara.

 

En reaktion på ”onsdagsinspiration.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s