skogsbärsmacarons.

IMG_8629 (kopia)

IMG_8645 (kopia)

I lördags hade vi en drömmigt skön dag. Solen sken när vi vaknade och vi var så spända eftersom vi äntligen skulle åka och hämta min förlovningsring! Sedan körde vi ut till Genarp och Häckeberga, tittade på Höje herrgård (från böckerna om Kulla-Gulla) och promenerade i skogen utan jackor.

Väl hemma ställde vi oss för att baka macarons till en grej som händer senare i veckan. Bland annat gjorde vi en sort med smak av skogsbär, och guldstjärna i kanten för att vi dessutom fick chans att provköra vår ”nya” assistent från Kenwood.

IMG_8636 (kopia)

IMG_8642 (kopia)

Receptet för dessa macarons kommer från en bok jag har, men tillvägagångssätt och recept är i princip detsamma överallt (exempelvis här). Tycker verkligen inte att de är så knepiga att göra, enda gången jag misslyckats var när jag testade en ingrediensmix, och dessutom ganska roliga att skapa – och att få äta, såklart.

2 reaktioner på ”skogsbärsmacarons.

    1. Haha 🙂 Det har gått så bra, är så himla kär i den det blev till slut! Den syns ju i en liten sneak peak här, men det kommer ett förberett inlägg där den får lite mer fokus i helgen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s