en omgång vintagemässa.

vintagemässan malmö vintagefabriken

IMG_6311

I helgen är det åter dags för Vintagemässan i Malmö. Tydligen riskerar det att vara sista omgången i år, så passa på att åka dit! Jag kommer att åka dit under ett par timmar, men tyvärr tillåter inte min plånbok några större utsvävningar. Vi får se vad helgen bär med sig, men jag hoppas att ni är lika taggade som jag!

En reaktion på ”en omgång vintagemässa.

  1. Helt OT men jag måste verkligen skaffa mig en klädställning i sovrummet för favoritkläderna, så att de används mer. Framför allt klänningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s