badehotellet.

När jag skriver det här sjunger fåglarna utanför mitt fönster, ni vet den där första fågelsången efter ett sommarregn. Egentligen är jag jättestressad, helt uppe i limningen. Men det här är min årstid. Min tid på året. Det är nu kroppen liksom av sig själv snurrar ner sig själv ett par grader för att stanna upp och insupa.

Jag tänker på hur mycket jag önskar att vi ska få godkänt på uppsatsen nu. Min plan är att under någon av sommarens lediga regndagar, då ska jag hyra hela första säsongen av fantastiska Badehotellet. Jag har bara sett ett avsnitt i mitt liv, men jag visste direkt att det här var en serie för min själ.

Skärmavbild 2015-05-17 kl. 19.46.58

Skärmavbild 2015-05-17 kl. 19.47.49

Skärmavbild 2015-05-17 kl. 19.47.34

Skärmavbild 2015-05-17 kl. 19.47.57

Utspelar sig någonstans i Danmark under somrigt 20-tal, säkert med en massa drama att bara vagga med till med regnet smattrande mot fönsterrutan.

2 reaktioner på ”badehotellet.

  1. Bra tips på tv-serie! 😀 och håll ut med uppsatsen. Snart är det din tur att lämna den bakom dig och ställa om siktet mot att arbeta och lediga söndagar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s