i min lilla värld av blommor.

Åh vad jag saknar er och den här bloggen! Jag hoppas att jag snart, snart kan återgå till mina vanliga mönster! Så länge ska ni veta att jag uppdaterar Instagram lite då och då också under namnet lovlilett. Genom att titta tillbaka på de senaste fotona i flödet kan vi konstatera att jag efter en termin med ögonen på datorskärmen längtar ohemult mycket efter natur och lantliv.

2015-04-09_1428563066   2015-04-10_1428664321

Sebastians fina påskägg fick fortsätta att pryda köket även efter att påskriset hade åkt ut. Jag letade också upp en gammal tavelram som är gjord av sydafrikans drivved, med ett foto på mig taget av den duktiga fotografen Minna under en kylig marsdag i Lunds botaniska trädgård.

2015-04-13_1428915530   2015-04-15_1429122893

Min barndomsvän Sanna och hennes fästman kom över på fika en söndag, och jag fick ett vackert litet fång gammelrosa rosor. Efter en pysselkväll klev jag ur bilen och möttes av en av Malmös vackra vårskymningar.

2015-04-29_1430306884   2015-05-03_1430640805

Jag var uppe på en arbetsintervju i Ängelholm en dag och fann den här sagolika lilla parken. Tyvärr fick jag inte jobbet men så är det ibland. Har även försökt njuta av söndagsmorgnar, men det har gått sådär eftersom alla de senaste söndagarna har handlat om uppsats, uppsats och åter uppsats.

2015-05-15_1431706467   2015-05-17_1431886131

Och så i fredags då, då plockade jag på mig ett fång syrener och lite hägg när jag var på väg från min uppsatskollega. Jag hoppas att jag snart får njuta av blomstren på sin rätta plats ute i solen istället. Har även försökt omplacera en pelargonstickling som inte vill växa eftersom det är en massa byggställningar som skymmer solen just nu.

Postat i Okategoriserade

4 reaktioner på ”i min lilla värld av blommor.

 1. Hej! Fin blogg du har – jag gillar din stil. Jag gillar också som du (vad det verkar) prickar, svalor och natur. Därav min fråga – vilket också det som ledde mig hit från google. Du verkar beställa en del från Modcloth – vad tycker du om deras service – fraktavgift och kvalitét. HAr du fått betala tull nångång och isåfall hur mycket? Jag är väldigt sugen på att beställa därifrån men detta med tullavgift och betala i förskott (paypal?) till ett företag man knappt hört talas om känns synnerligen vanskligt! Tacksam för svar – när du hinner. Lycka till med uppsats! Kram från Småland!

  1. Tusen tack Veronica, vad kul att du gillar bloggen, välkommen hit!
   Till din fråga: min erfarenhet av Modcloth är väldigt bra. Minns att jag också var tveksam i början till att betala i förskott men det har aldrig varit ett problem. Modcloth uppfattar jag som ett seriöst företag som är ganska stort i USA, och de har alltid varit snabba och proffsiga när jag haft frågor eller problem (en klänning blev sen en gång över jul pga extra lång frakttid, så ett tips är att beställa i god tid). Deras frakt om man vill ha varan med den enklaste typen av försändelse tycker jag är helt ok, men såklart alltid en supertrist summa att betala 😉 sen har de även ett ”säkrare” fraktsätt som kostar mer, då går det också snabbare men det har jag aldrig testat 🙂 jag har beställt rätt så många gånger från Modcloth och har bara fått tull en gång, tror den blev på 200-300 kr. Det var inte alls roligt såklart så numera beställer jag väldigt medvetet därifrån – inte massa småbeställningar hela tiden liksom. Det är tyvärr något man får vara beredd på 😦 men är det plagg man verkligen gillar så tänker jag att det får vara värt risken då och då, men lite sur blir man 😉
   Vad gäller kvalitet – allt jag beställt har haft bra kvalitet MEN kan också påpeka att kläderna ibland är lite ”plastiga” i sin kvalitet, om du försyår hur jag menar. Ibland kan kvaliteten kännas lite billig. Ett tips är att läsa de kundrecensioner som finns till varje plagg för att få en bild av hur andra har upplevt det – är många recensioner negativa kring kvalitet och passform kanske man inte vill chansa. Tycker att det är en riktigt bra och hjälpsam funktion! Dessutom lägger kunder upp bilder på sig själva i plaggen för att visa, så man kan liksom få en bild av hur de ser ut på en vanlig människa, vilket också hjälpt mig många gånger!
   Så allt som allt, min upplevelse av Modcloth är väldigt bra och jag tycker att de har en bra, snabb och öppen kundservice där kunden kan läsa allt om vad andra tycker om deras varor. Frakt är ok men risk för tull är givetvis en nackdel men har som sagt bara hänt mig en gång *peppar peppar*. Det är en klar nackdel men det bästa är att typ räkna in det i priset och sen få en glad överraskning om du slipper 🙂 men som sagt, är det något man verkligen gillar så får man bestämma sig för om det är värt det 🙂
   Lycka till, fråga gärna mer om det är något annat du vill veta! Berätta gärna ifall du bestämmer dig för att köpa något 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s