en midsommarvisa.

Glad måndag!

Hade ni en bra midsommar? Jag hade en riktigt midsomrig en, mitt ute i de småländska skogarna och med allt möjligt väder.
IMG_8703 (kopia)Tidigt på fredags morgonen begav vi oss ut på en regnig motorväg för att ta oss upp mot vår destination, ett sommartorp som tillhör ett par av våra vänner. Jag hade på mig en ny klänning från Monki, försökte få till någon sorts 20- talskänsla men tror mest att det blev lite country girl à la First Aid Kit. Gillar’t!IMG_8710 (kopia)
Jag bytte tygskor mot kängor direkt när vi kom upp, och i duggregnet band vi kransar och tillverkade midsommarstång så det bara rök om det. Ett gäng på sexton personer hade samlats dagen till ära, både nya och bekanta ansikten.IMG_8723 (kopia)IMG_8722 (kopia)
Men! Ett tu tre kom solen fram, och likt hungriga vargar flyttade vi all aktivitet ut ur den pyntade ladans och ut i trädgården. Det blev en massa lek och tävling, det roligaste jag vet på ett ungefär. Lite matpauser då och då där vi avnjöt sill och nypotatis, rabarberpajer och allsköns sånger. IMG_8721 (kopia)
Så fortgick det fram till kvällen, omgiven av lummiga ängar höll vi oss sysselsatta men skratt och lekar tills det var dags att tända grillen och förbereda för kvällsmaten. Sedan stängde vi in oss i ladan och åt gott, skrattade högt och sjöng högre. Jag var superdupertrött och kastade in handduken långt tidigare än alla andra, men det var ett nöjt och trött gäng med människor som möttes upp till frukost och dagen efter.

3 reaktioner på ”en midsommarvisa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s