det bästa av allt det nya.

IMG_8811 (kopia)
Jag sa ju att jag hade mycket nytt att berätta. Bloggtystnaden har varit ett resultat av en enorm trötthet som fallit över mig om kvällarna.
IMG_8812 (kopia)Och inte är väl det så konstigt – jag har ju ett litet liv som växer och gror inuti mig. Jag är gravid. Vi är gravida. Det känns skönt men också lite läskigt att berätta för er. I mitten av december kommer vi, om allt vill sig väl, att bli föräldrar till en liten krabat och det känns fullkomligt och obegripligt underbart!

7 reaktioner på ”det bästa av allt det nya.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s