en porslinsskatt.

Jag har ju glömt visa er vad jag fyndade på min bästa loppis, Östregård loppis och antik, som vi besökte på midsommardagen.
IMG_8815 (kopia)
IMG_8825 (kopia)
Porslinet Lila Fasan! Jag har letat efter dessa fina tallrikar i en evighet, och den som väntar på något gott får helt enkelt inte ge upp. Finaste och  somrigaste mönstret.
IMG_8818 (kopia)Tyvärr måste ljuset varit dåligt i loppisboden, eller så var det jag som hade för bråttom – men när jag kom hem upptäckte jag att två av de fyra tallrikarna jag köpte hade ganska stora missfärgningar under glasyren. Så just nu undersöker jag om det finns något bra sätt att åtgärda detta, alltid kan en lära sig något nytt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s