två stycken födelsedagar.

Förra året fick jag en tidigt födelsedagspresent – redan den 16 juli föddes min lilla systerdotter Liv. Och i år firade hon såklart ett år! Eftersom jag inte tog så många bilder på varken mitt eller hennes kalas så slår vi ihop våra födelsedagar i ett enda inlägg.IMG_8786 (kopia)
Helgen innan min födelsedag åkte vi alltså upp i Småland för att fira en liten höna. Hon själv var kanske inte så fasligt intresserad av alla presenter som kom, men desto mer intresserad var storasyster. Allt måste ju provlekas!IMG_8794 (kopia)
IMG_8800 (kopia)
IMG_8796 (kopia)
Min lillasyster och barnens mamma är en hejare på att baka kakor och goda tårtor, det är alltid nya spännande sorter som dyker upp på hennes kalas. Den här gången hade tårtljuset försvunnit, så det fick bli ett värmeljus på tårtan!

Fångade tyvärr ingen bild på födelsedagsbarnet som passar för bloggen, men hon lekte och var nöjd med bästisen Malva medan storasyster efter fikat drog med oss ut i trädgården för att leka i nya sandlådan. Fint med en stor trädgård, en gigantisk rabarber kan ju till exempel bli ett fint paraply.

IMG_8809 (kopia)
Här står jag och kisar, dagen till ära, iklädd min nya klänning från märket From Audrey with Love. Köpt på Pollyjo & Moz som ligger i Mitt Möllan. Och så här såg jag även ut en lördag senare, då det var dags för mitt eget högst modesta kalas.IMG_8830 (kopia)
Förra året stod jag i köket prick hela födelsedagen och bakade allsköns ting. I år bakade jag några väl utvalda kakor och en tårta som var ihopbyggd med bara färdiga delar. Hur skönt som helst! Köpte mig en vacker sockerkaksform i födelsedagspresent och bakade en försvinnande god citronkaka signerad Leila Lindholm. En mycket lugn och skön dag som avslutades med middag ute med fästman, vänner och föräldrar.IMG_8831 (kopia)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s