bröllopsklockor.

Förra veckan var jag alldeles genomtrött och krashade ner i soffan cirka varje dag efter jobbet. Anledningen var att min lillasyster gifte sig förra lördagen! Vi var uppe i Småland hela helgen och hjälpte till inför och efteråt, och därtill var jag både brudtärna, toastmaster och hoppade in lite varstans det behövdes under kvällen. Men vad lyckat det blev! Tyvärr fanns det inte tid till så många bilder, men här är några få guldkorn som min Sebastian lyckades fånga under bröllopsfotograferingen.IMG_8846 (kopia)
En näbb som längtat så mycket efter att få ha på sig denna klänning.
IMG_8854 (kopia)
Jag, brudtärnan Lina, min vackra, vackra syster med make samt alla hans best men. Jag vet inte vad det är med mina ögon nuförtiden, men de var halvslutna på varenda bild vi tog. IMG_8872 (kopia)
Mellan fotograferingen och vigseln undersökte vi gravstenarna vid kyrkan, och vid Carl von Linnés föräldrars grav hade någon lagt tre röda rosor och ett blomsterarrangemang. Fint, tyckte jag!

Jag stod framme vid altaret när min syster tågade in och försökte hålla tillbaka tårarna men det var snudd på omöjligt. Nu väntar jag ivrigt på att få se bilderna som fotografen tog!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s