ett enkelt och färggrannt diy.

IMG_8878 (kopia)
Älskar när en kan pyssla enbart med saker som en redan har hemma. Såg ett klockrent pysseltips i en tidning om att måla om gamla terrakottakrukor och bara undrade varför jag inte tänkt på det förut? Behövde dessutom lite mer färg i fönstren för att matcha min rosa origamikruka.

Sagt och gjort så drog jag fram en gammal tom kruka, den härliga havsskumsfärgen som blev över sedan jag målade om en pall i vintras och en burk guldspray som jag inte ens haft chans att använda än (eftersom det jag tänkt ha den till från början gick sönder). Min snälla sambo hjälpte mig med målningen, eftersom det inte kändes helt hundra med målarångår och en bebis i magen. Några lager färg senare var allt klart, och jag kunde plantera i en stickling från en ranglig pelargon som jag råkade bryta av häromdagen. Som redan har börjat knoppas! Ett mycket lyckat pyssel, med andra ord, och fasligt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s