tre goda ting inför den stundande flytten.

Det bor så mycket längtan och rastlöshet i den här gravida kroppen just nu. Sakerna som jag kan och orkar göra just nu är begränsade till soffläge om kvällarna på grund av extremt ond rygg till följd av foglossning, falsk ischias och gud vet allt. Härjar runt här hemma som en drake, otålig och argsint som få. Ljuspunkten just nu är den stundande flytten, och jag hoppas att jag kommer att orka fixa så mycket i den nya lägenheten som jag vill. Viljan och kroppen är dock två helt åtskilda saker just nu.
281066_kommendorsg_14
Emma Sundh lade upp den här bilden från en bostad som var till salu i Göteborg. Blev så helt tokförälskad i väggfärgen, så om prick två veckor när vi får lägenhetsnycklarna i vår hand så ska vi (läs: Sebastian) dit och måla om sovrummet för glatta livet.
Formex7
Ni med skarpa ögon vet att jag i min bloggheader begagnar mig av en Consilium-vas, designad av Eva Levin. Älskar dessa himla vaser och undrar varför jag bara äger en enda? I vilket fall så var Ennui på Formex-mässan i förra veckan och delade med sig den här bilden av Evas senaste kreationer. Det här är så fint det bara blir, tycker jag.
036A0942-700x521
Det är mycket trädgård i mitt liv just nu och jag tycker verkligen att Underbaraclaras nya programserie ”Claras gård” var så himla fin att titta på, och med bästa Gunnel Carlson dessutom! Nu kommer vi inte att få någon trädgård men likväl en balkong – nästa vår tar jag steget från att stolt ta egna pelargonsticklingar (ehrm, inte så svårt kanske, jag vet) till att faktiskt kunna odla lite mer. Några tomatplantor, till exempel. Ser spänt fram emot nya avsnitt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s