nio dagar.

Nu är det bara en vecka kvar tills vi får nycklarna till den nya lägenheten! Det har gått så galet fort, och ännu galnare känns det eftersom vi knappt har packat ner någonting – några förtegna lådor och bokkassar står i ett hörn av vardagsrummet sedan en vecka tillbaka och sedan dess har inte mycket hänt. Hur lång tid kan det ta? tänker jag.
IMG_8994 (kopia)
IMG_8989 (kopia)
Innan vi började packa ner passade jag på att ta några bilder av vårt nuvarande vardagsrum. Älskar det så himla mycket, med små spännande vinklar och vrår som delar av rummet. När vi tittade på den här lägenheten innan vi flyttade in var det precis det som jag fastnade för. Vårt nya vardagsrum är också fint, men inte alls såhär. Och sen, det magiska solljuset på morgnar och kvällar.
IMG_4605
Jag har inte så många bilder från när vi flyttade in här. Några få bilder finns på detaljer som jag tyckte var så vackra, som våra dörr- och fönsterknoppar. Vi har gått igenom mycket i den här lägenheten, vår första lägenhet tillsammans. Den kommer alltid att ha en särskild plats i mitt hjärta. Men åh vad jag ser fram emot vårt nästa äventyr och vår nya bostad!

2 reaktioner på ”nio dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s