den bästa smoothien.

IMG_8995 (kopia2)
Mitt i flyttpackandet har jag återfått båd’ lust och aptit – det har blivit både bullbak och smoothiekompositioner de senaste dagarna, vilket är mer än vad jag åstadkommit i köket sedan jag blev gravid ungefär. Kanske är det mitt sätt att säga adjö till det finfina kök som har varit med om så mycket festligheter under de senaste tre åren.
IMG_9002 (kopia)
IMG_8997 (kopia)
En mangosmoothie är i alla fall ungefär det bästa jag kan tänka mig för att tillföra kroppen dagens mängd frukt, särskilt om en slår in på det lite hälsosammare spåret och byter ut vaniljyoghurt med naturell yoghurt. Men hej, det är ju ändå helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s