växtmörderskan.

IMG_8616 (kopia)
IMG_7451
Jag skojar inte ens lite när jag säger att jag börjar bli helt knäckt. Jag har gått från förtvivlan till hysteriskt skratt. Under den senaste tiden har jag lagt mängder med pengar på att försöka skapa en grön oas härhemma. Desperat har jag kämpat mot mina gröna fingrar, jag har verkligen försökt – vattnat regelbundet, känt på jorden, tillsatt näring.

Men nu vet jag inte längre vad jag ska göra, men ett är säkert och det är att jag inte kan fortsätta köpa nya krukväxter när de gamla dör. Det händer helt enkelt alltför ofta och jag blir ruinerad. Övervattnade fikusar, muehlenbeckior som endera torkar ut, övervattnas eller drabbas av spinn, sicksackbuskar som möglar och myrtenväxter som bara torkar ut och tappar blad. Jag vill inte ge upp, jag vill låta hemmet grönska! Jag efterfrågar nu era allra bästa tips för att få gröna fingrar! Vad har ni för knep? Hur ska man tänka med vattning, till exempel av växter som inte får torka ut men som möglar och får spinn om de är för fuktiga? Eller sitter det bara i ryggraden för vissa? 🙂

2 reaktioner på ”växtmörderskan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s