en bok är en trädgård som kan bäras i fickan.

StringhyllaSakta men säkert kommer lägenheten iordning. Efter att en dröm om en väggmonterad bokhylla smulats sönder tillsammans med gamla betongväggar, kunde vi i fredags äntligen tömma det dussin bokkassar som upptagit vårt vardagsrumsgolv. Vi hade nämligen hämtat upp vår String-bokhylla!

IMG_9056 (kopia)
Ursäkta gryniga bilder på grund av högt ISO. Solen går ju aldrig upp längre? Nåväl. Med mina älskade böcker uppe tog vi stormkliv närmre ”hem”. Jag är dessutom så glad att ha en större bokhylla där nästan alla mina böcker får plats (vår förra var en smal en från IKEA Hemnes, som nu ska få husa söta barnböcker och finurliga leksaker).

IMG_9067 (kopia)
Är som ni ser ett fan av färgkoordinering, men jag vet att det är två starka läger i den frågan. Hur ser era bokhyllor ut? Är de färgsprakande konfetti eller ordnade efter palett? För mig är färgordning ett sätt att skapa någon slags känsla av ro bland alla intryck.

4 reaktioner på ”en bok är en trädgård som kan bäras i fickan.

 1. Men herre så fint! Ljusslingan är ju pricken över i:et 😀

  SVAR: du får mer än gärna komma med råd, behöver ständiga påminnelser! tror absolut du kan ha rätt, att jag behöver någon förändring, kanske bara för att bevisa för mig själv att jag ”kan” förändra saker!? Kaffe missbrukar jag ju redan.. men kanske ska börja dricka juice? haha! Kram och tack ❤

  1. Tack Isa 😀 tycker också att den gjorde så mycket mer, det blev himla mysigt!
   Ändrar man en sak tänker jag att man börjat röra om i grytan, då följer nästa förändring lättare (det är min filosofi 🙂 tycker du ska köra juice haha 😉 kram!

 2. Älskar att ha saker på väggarna! Anton gillar det desto mindre (för jag tvingar honom sätta upp det i våra as-jobbiga väggar). Sen gav vi vika för stringhyllan när vi väntade Algot och behövde mer plats. Uttjatad tänkte jag, men den.är.ju.så.snygg! Så glad för den.

  1. Haha det är exakt samma härhemma! Sebastian testade eftersom jag så gärna ville, men det var bara att vika sig när det inte gick. Vi gick i samma funderingar, men ja, det ÄR ju snyggt! Hoppas aldrig jag tröttnar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s