en första sneakpeak.

IMG_9090 (kopia2)
Det är svårt att flytta till nytt och ha en hel lägenhet att fixa med samtidigt som en vill boa lite i barnkammaren. Fram tills nyligen har rummet i det snaraste fungerat som någon slags barnrum/förvaring. Men dimman börjar lätta lite och jag försöker leta, pyssla och hitta saker att göra fint och mysigt med inför babyns ankomst. Viktigast blir förstås att lyckas känna att en har allt en verkligen behöver (har jag tillräckligt många nappflaskor, nappar, filtar, mössor, sockor osv osv) men vi ska väl hoppas att även den förvirringen ska skingras.

På barnavdelningen på Lindex hade de i varje fall inte bara sötaste kläderna utan också en del fina små inredningsattiraljer. Och klart ungen ska ha ett gäng honeycombs i sitt rum! Även pallen som jag målade i vintras har fått flytta in här, tycker den har härligaste färgen.

En reaktion på ”en första sneakpeak.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s