en lyxonsdag och ett stycke tvättkorgsrealism.

I onsdags hade jag tagit en dags semester från jobbet. Förutom att jag fick mig en försmak av livet som föräldraledig (pre-baby såklart) så skulle jag och min kära uppsatspartner presentera vårt examensarbete på företaget vi skrev för. Eftersom jag pendlar i veckorna och åker iväg och kommer hem när det är mörkt, så kändes det som en outsäglig lyxa att få lulla runt i dagsljus på morgonen när jag gjorde mig i ordning för dagen.

IMG_9111 (kopia)

IMG_6124
Lite latmannamässigt dokumenterade jag dagens mage med mobilkamera i vår rätt så smutsiga sovrumsspegel. Men såg här såg en ut presentationsdagen till ära, med svart åtsmitande klänning som jag fått ärva av svärmor och som är min livräddare när magen växer. Märk också livet bakom bloggkulisserna med tvättkorgsrealism och en överfull papperskorg.

IMG_9122 (kopia)
Presentationen gjorde vi på förmiddagen och det gick så bra! Det var så roligt att höra att de var nöjda med vårt arbete och att vi kunde ge vidare insikter i det fortsatta arbetet med företagets intranät. Ja, om nu någon undrar så undersökte vi medarbetarengagemang på sociala intranät.

Lyxen i att efteråt strosa långsamt på stan och uträtta några ärenden, för att sedan komma hem och sjunka ner i soffan med te, saffransgifflar och en god bok! En helt underbar onsdag, med andra ord. Men åh vad jag längtar efter att bebis ska komma så att vi kan ha äventyr varje dag tillsammans!

2 reaktioner på ”en lyxonsdag och ett stycke tvättkorgsrealism.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s