prickiga sjukan, två kalas och fyra tårtor.

Helgen som gick var egentligen ganska så sagolik. Den inleddes på fredagen med jobbet här:

IMG_9174 (kopia)På Louisiana Museum of Modern Art! Fina, fina Louisiana. Där skulle vi bland annat lyssna på och bli inspirerade av deras kommunikationsavdelning.

IMG_9177 (kopia)
Sedan gick vi såklart och upptäckte de olika utställningarna, men det vackra parken utanför som nästintill ständig vy.

IMG_9182 (kopia)Mest spektakulärt var ju ändå deras Yayoi Kusama- utställning. Jag hann tyvärr inte besöka hela för den var så otroligt stor, men wow! En utställning helt baserad på prickar. Se den om ni får möjlighet!

IMG_9192 (kopia)
Även jag var prickig och smälte in ganska så bra bland föremålen. Efter Louisiana åkte resten av gänget vidare, medan den gravida åkte till Malmö för att jobba hemma resten av dagen. Sedan gick turen vidare mot: Växjö!

IMG_9194 (kopia)IMG_9199 (kopia)
På lördagen firade nämligen världens bästa lilla E tre år, vilket firades med ett Frost-kalas. Min syster är så sjukt ihärdig, pysslig och duktig och hade bakat både kakor och en tårta i Frost-tema. Gissa om lilltjejen gillade det!

IMG_9201 (kopia)
Efter en lång kalasdag åkte vi hem till Sebastians föräldrar för en lugn kalkonmiddag – trodde jag. Världens finaste svärföräldrar, svägerskor, svågrar och bonussläktingar överraskade nämligen med festtutor och skrek ”babyshower!” när vi klev innanför dörren. De hade ordnat så fint med både blöjtårtor och riktiga tårtor, och en massa fina gåvor till bebisen. Så firades det med prat och sport hela kvällen, och sedan var det söndag och dags att åka hemåt, glada efter en helg som jag bara är så tacksam över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s