enklaste höstlunchen.

IMG_9208 (kopia)Får det lov att vara lite söndagsmatsinspiration? I onsdags hade jag tagit ledig från jobbet och spenderade dagen med att sova på soffan med Downton Abbey i bakgrunden, och med att laga pasta. Det sistnämnda resulterade i en väldigt god och väldigt enkel kantarellpasta!

Rengör kantareller och stek i rikligt med smör tillsammans med en vitlöksklyfta och en bit hackad chili. Häll på ca 1,5 dl matlagningsgrädde och en klick crème fraîche. Salta och peppra ordentligt, och låt koka ihop en stund. Koka under tiden färskpasta. Blanda samman allt i en kastrull och i med en massa riven parmesan. Servera tillsammans med ännu mer parmesan och med något grönt, typ babyspenat. Ät en god lunch.

2 reaktioner på ”enklaste höstlunchen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s