som fönster på min vägg.

IMG_9469 (kopia) Ända sedan vi flyttade ihop så har jag och Sebastian pratat om en tavelinstallation. Tre och ett halvt år och en lägenhet senare gör vi äntligen slag i saken! Under den senaste tiden har jag därför hållt ögonen öppna för fina vintageramar och vackra motiv. Här är till exempel ram från Tradera med ett motiv från en tidning, och en glasram med motiv från den sagolika butiken Petite Violette här i Malmö.

IMG_9467 (kopia)
En bra början, skulle jag vilja säga. Tycker att det kan vara lite svårt med tavelväggar och jag har ju tidigare ventilerat mina tankar kring hur svårt det är att välja tavlor och motiv att pryda sitt hem med – särskilt eftersom jag som person tänker väldigt mycket kring alla inredningsbeslut som tas. Nästan lite för mycket ibland, ibland måste en bara testa. Nu får tavelväggen i alla fall växa fram i långsam takt.

2 reaktioner på ”som fönster på min vägg.

  1. Ja, det där med tavelvägg är verkligen ett projekt som för mig har tagit sååå lång tid att få ihop. Tycker verkligen att det är svårt att komma på hur allt ska se ut ocha tt låta det växa fram i långsam takt låter väldigt smart 🙂

    1. Det är supersvårt! Rätt ramar, rätt motiv… Eller så blir det liksom aldrig ”rätt” och en får ändra alkt eftersom smaken säger ifrån 🙂 tycker att du har fått till det så fint ovanför din skänk dock, mycket inspirerande! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s