vecka 40, julfika och är det inte dags snart?

IMG_9516 (kopia) Idag är dagen vi längtat så efter sedan det där pluset på stickan överraskade oss i mitten av april. 17 december, beräknad födsel för knytet i min mage! Dagen till ära får ni här skåda min fullgångna uppenbarelse. Standardoutfiten är tights och någon mjuk tröja. Håret går just inte att göra något med. Festar till det med nya örhängen och läppstift men att få på förlovningsringen på dessa gravidsvullna fingrar kan jag bara glömma.

IMG_9493 (kopia)
Hen verkar dock inte bry sig så mycket om att det är den 17 december. Förutom en sömnig spark då och då är det lugna gatan därinne. Bebisen tycker säkert att det är hur bra som helst inne i värmen och med en mamma som sitter i det lugna och julfikar om dagarna. Det är en bisarr känsla, att planera in små projekt om dagarna men att aldrig veta om de kommer bli av eller om det blir BB istället. Idag vaknade jag dock upp och insåg att jo, jag kommer nog att kunna koka den där fudgen. Jag kommer att hinna vika tvätten. Städa köket. Och se några avsnitt Downton Abbey, då. Däremellan fundera på förlossning med skräckblandad längtan.

IMG_9494 (kopia)

7 reaktioner på ”vecka 40, julfika och är det inte dags snart?

  1. Woop woop !! Så spännande!! Minns själv hur avgörande det där datumet var. Luften gick fullständigt ur mig och dom nästan nio dagarn jag gick över tiden var segare än den segaste kolan. Vet inte om du skall föda i Malmö eller inte, men ville bara säga att jag tyckte Malmö var toppen. Jag tyckte det var skönt att höra inför min förlossning och även om allas erfarenheter är olika så yrade jag vid något tillfälle (när narkosläkaren kom med epiduralen) att JAG ÄLSKAR ER NI ÄR BÄST PÅ ERT JOBB! Hon som förlöste mig hette Johanna (tror jag) och jag kan typ sakna henne än idag. Haha. Lycka till!!!!! Megakram!

    1. Känns i princip olidligt att behöva gå över? Haha gud, känns aldrig som att ungen ska komma just nu! 🙂 Jo tanken är Malmö, det är så himla skönt att höra folk som är nöjda med sin förlossning här i Malmö. Känns som att det varit så mycket skräckhistorier. Hoppas att jag också känner sådär haha, just nu är jag typ sjukt förväntansfull och längtig men också svinrädd för hur det kommer att kännas! Stort tack finaste du! Kram 🙂

  2. Vet inte om man blir trött på den här typen av kommenterare men måste ändå säga: så himla fin du är! Förstår att du bara längtar efter att få träffa din bebis men din text inger mig ändå sånt lugn. Vill också känna så och inte panikstäda och stressa för att det eventuellt kan ske just idag när det väl blir min tur 🙂

    1. Inte blir en trött på det, tack sötaste du! Haha gå över en dag = känns som att det inte var sant att det skulle komma något barn 🙂 som vi längtar nu! Känns skönt att liksom ta dagarna som de kommer, det man hinner hinner man liksom 🙂 Vad roligt att jag kunde skänka lite lugn! Det ska bli himla kul att följa din gravidresa och tills ditt knyte tittar ut! 🙂

  3. åh gud, nu har det hänt grejer sen jag tittade in här sist. Bebben är färdigbakad ju! så spännande, lycka till när hen behagar titta ut 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s