spegel, spegel.

IMG_9482 (kopia)
En vacker liten spegel har hittat hem till vårt mörka sovrum för att fånga lite dagsljus. Finfin att stå och avsluta sin morgontoalett vid!

IMG_9481 (kopia2)
Den hänger ovanför en liten byrå som vi fått av Sebastians farmor och farfar, där hans farmor satt förr för att lägga frisyr och makeup. Nu huserar den alla mina smycken och hårprylar i lådorna och i asken som varit min mammas. Det blev en precis så drömmig hörna som jag föreställt mig! För den som undrar så hittade jag spegeln på H&M Home.

2 reaktioner på ”spegel, spegel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s