en alldeles speciell jul.

Jag hann ju aldrig riktigt med att visa er bilder från min jul innan livet ställdes på ända. Ni är väl så sanslöst trötta på allt som stavas jul just nu, men jag tänker att jag är lite ursäktad. Så innan jag drar igång med lite mer vårvintriga inlägg här så vill jag ändå visa er de få bilder jag har från en alldeles speciell julafton.

IMG_9586 (kopia)
För första gången någonsin var det vi som höll i julen, även om det var väldigt småskaligt. Vi flyttade in köksbordet i vardagsrummet dagen till ära, och sedan kom mina fina föräldrar ner med i princip all mat en kan tänkas vilja ha på ett julbord. Allt för att vi skulle slippa anstränga oss alltför mycket!

IMG_9582 (kopia)
Jag hade försökt mig på att göra knäck (som blev god i smaken men alldeles för lös i konsistensen) och en ny omgång vaniljfudge (som blev smarrig vaniljkola istället eftersom jag råkade koka smeten lite för länge). När mamma och pappa kom avnjöt vi detta tillsammans med glögg, lussekatter och skumtomtar till Kalle Anka.

IMG_9578 (kopia)
Efter Kalle, godis och mat öppnade vi julklapparna ganska tidigt (fördel med att vara vuxen och inte behöva vänta på någon tomte). En tidig julklapp som vi öppnat redan tidigare var den här söta lilla fåtöljen som Sebastians bror köpt till bebisen. Andra saker som kom i paketen var pengar och presentkort, en bok och en massa bra grejer till kameran – fick till exempel ä n t l i g e n det där kamerastativet som jag tänkt skaffa så länge! Resten av kvällen spenderade vi sedan med att spela brädspelsversionen av På Spåret och hade det bara riktigt, riktigt fint.

Klart slut med jul för den här gången!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s