vårvinterns färger.

IMG_9601 (kopia) IMG_9600 (kopia)
IMG_9605 (kopia)

Nu har 2015 fått flytta ut och vårvintern 2016 fått flytta in. I vanliga fall tvingar jag med stor entusiasm ut julen redan kring annandagen, men den här gången hanns det inte riktigt med. När så januari även här i Malmö blev iskallt krispig och vit kändes det som att det skulle få bli mer krispigt härhemma också. Älskar att städa ut decembers murriga och mysiga färger under iskalla januari, för att istället matcha världen utanför med ljusa, skira vaser och detaljer i glas och grönt. Och så klart, in med årets första tulpaner (tack Sebastian som köpte hos en florist och inte bara snappade åt sig en sorgsen bukett på ICA som en annan brukar…).

Förlovningsringen ligger för övrigt och väntar. Sista graviditetsveckan kom nio månaders svullnad ifatt mig och har inte riktigt försvunnit. Jag provar den varje dag och intalar mig själv att den glider längre ned på fingret för var morgon. I väntan på att ett mirakel ska ske ligger den i alla fall och är vacker på marmorasken som jag fick av en kär vän i inflyttningspresent. Det är ju inte så illa det heller.

4 reaktioner på ”vårvinterns färger.

  1. Jag väntar fortfarande på att kunna få på mig mina ringar. Så jälla deppigt. Passar de inte till Algots 1 års dag får jag nog inse att det bara är att bita i det sura äpplet och göra dom större.

    1. Alltså ska jag vara ärlig så undrar jag om svullnad någonsin går ner, tänker att händerna liksom fötterna kanske bara… Stannar så. Men åh, visst är det deppigt att gå utan? 😦 smart med ett tidsmål i alla fall!

  2. Så besviken för verkligen ingenting rann av mig som folk påstod att det skulle göra. Jag kämpar på fortfarande liksom. Gener, alltså. Hoppas ditt går lättare 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s