men bröllopet då?

IMG_9600 (kopia)Ja, det har ju varit mycket graviditet och barn på bloggen nu. Och inte är väl det så konstigt, det är ju det absolut största som hänt i mitt liv! Det var ju inte heller något vi väntade oss i februari när vi förlovade oss och började planera bröllop – bokade lokal och började diskutera gästlistor, färgteman och budgetar. Jag lovade ju dessutom att låta er följa med i bröllopsplanerna, och några av er kanske har undrat vad som hände med det?

IMG_8297 (kopia)
Fram till oktober var jag helt inställd på att det fortfarande skulle bli bröllop den 2 juli 2016. Men mellan bebisplaner, flytt, nytt jobb, tre timmars pendling om dagen och denna enorma gravidtrötthet, så insåg jag till sist att bröllopsplaneringen bara blev ett pickande monster som jag inte visste när vi skulle hinna med. Så ska det ju inte vara – det ska ju vara kul att planera bröllop, inte bara något en måste klämma in.

Därför, mina vänner, börjar vi nu så smått att ta tag i planeringen för bröllop den 1 juli 2017! Tyvärr ska Osaby Säteri, som vi hade bokat, säljas vid årsskiftet, så det blir inget spökhusbröllop. Om ni har några bra och fina tips på bröllopsplatser i Skåne så får ni därför hemskt gärna tipsa mig! Nu känner jag mig supertaggad på att börja planera vårt bröllop till nästa år istället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s