finstickat till finungen.

Under november försökte jag sticka en mössa till Astrid (mitt första mer avancerade stickningsprojekt) eftersom det ju är så fint med stickat – särskilt på små barn. Resultatet blev sådär, men desto mer kan jag glädja mig åt de fina stickade koftorna som hon fått från andra håll på sistone! De blir lagom stora för henne att ha på sig till våren.

IMG_9626 (kopia) Först ut är den här fina i härligt våriga färger. Den har Sebastians farmor stickat till Astrid i julklapp och den är jag hemskt glad för!

IMG_9632 (kopia)
IMG_9631 (kopia)
De här två koftorna fick jag av mamma när vi hälsade på häromhelgen. De hade jag eller kanske både jag och min syster när vi var små kottar. Den korallfärgade koftan är visst stickad av en släkting och den randiga köptes ny någon gång där i slutet av 80- talet och användes sedan inte nämnvärt. Nu ska Astrid sporta den istället! Önskar verkligen att jag också kunde sticka sådana här pjäser men jag antar att det är bara att öva och göra fel tills det sitter!

4 reaktioner på ”finstickat till finungen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s