en babymobil av konfetti.

scr5ir
(gif)

Innan Astrid kom påbörjade jag en massa inför-bebis-pyssel som jag haft ork att slutföra först nu. Till exempel hade jag samlat jag på mig ett gäng fina pappersbitar och klippt dem i knaggliga cirklar. Tanken var att de skulle bli en mobil att ha ovanför bebisens säng men de låg länge och var bara stor, fin konfetti. Nu har jag äntligen pysslat färdigt sängmobilen i alla fall, och här är slutresultatet!

IMG_9695(1)
IMG_9702
Eftersom jag är ganska otålig så pysslar jag ofta efter devisen ”en tager vad en haver”. I det här fallet tog jag lite tjockt papper som låg i pyssellådan och kompletterade med annat papper jag köpt för ändamålet. Till själva upphängningen tog jag två träpinnar som egentligen används för matlagning (som jag köpte för det här tillfället). Dessa fäste jag tvärs över varandra och sedan virade jag vitt garn runt hela för att göra det mjukt och fint. Sedan band jag ett snöre i mitten och i varje ände. I mitten fäste jag en trana och ytterst limmade jag fast papperskonfettin. Jag valde att limma ihop dem dubbla, det vill säga att jag limmade ihop två papperscirklar med tråd emellan.

IMG_9696
Om du vill se mer babymobil- pyssel så tycker jag att du ska spana in den här otroligt söta mobilen med virkade valar som Atilio-Sandra pysslat.

3 reaktioner på ”en babymobil av konfetti.

  1. Men åh, så fin den blev! Känner att jag inte riktigt kan få nog av bebisprylar att pyssla ihop alltså 😉 Funderar på att göra någon liten mobil (eller vad det kan tänkas heta) till vagnen också och då kanske den här varianten hade passat ypperligt 🙂

  2. Jättesöt mobil! Funderar på att göra ngt liknade men min stora fråga är – hur satte du upp den? Köpte du ett stativ? Och var då?

    Tack på förhand!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s