på ett tidningsuppslag.

IMG_9744 (kopia)
I senaste numret av Vi Föräldrar Gravid hittar ni ingen mindre än yours truly på ett uppslag, ståtandes med en 36- veckorsmage! Här visar jag upp några av mina bästa gravidoutfits och delar med mig av mina tips och tankar om att klä sig som gravid. När jag ser bilderna känns det för övrigt helt sjukt att jag gått runt med den där kanonkulan, jag minns knappt hur det kändes – ändå är det bara 1,5 månad sedan!

Nåja, spana in vettja!

 

 

 

4 reaktioner på ”på ett tidningsuppslag.

  1. Åh, vad roligt! Känner mig verkligen så lost i min stil just nu. Har inte köpt några gravidplagg mer än strumpbyxor och ett par leggings och mycket börjar sitta rätt konstigt nu. Känner mig fin och stark när jag är naken men så fort jag får på mig kläder känner jag mig bara klumpig och obekväm. Ska spana in tidningen för att få lite inspo.

    1. Hoppas den kan vara till hjälp 🙂 förutom de sista veckorna så tyckte jag att det blev lättare mot slutet, då varven liksom inte bara lite svullen utan hade en riktig bula att anpassa sig till 🙂 jag använde klänningar som tunikor och lånade Sebastians skjortor bland annat. Det är nog bra tt köpa några gravidbasplagg, sen försökte jag bygga så mycket jag kunde kring min vanliga garderob. Och mycket tighta trikåkjolar och klänningar, framhäver magen och blir nästan som en andra hud ju 🙂 Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s