vinterklädd.

IMG_9749 (kopia)
Såhär såg jag ut i lördags när mina föräldrar kom och hälsade på med en gryta högrev. Jag var ganska trött och slut – på fredagen hade jag nämligen haft mina första fyra timmars mammapaus och spenderade dem med en väninna och rödvin. Så himla välbehövligt. Ber för övrigt om ursäkt för att bilderna är lite suddiga, fokuset på mitt standardobjektiv har blivit alldeles vajsing och kan inte ställa in sig. Måste kolla upp.

IMG_9748 (kopia)
Kände mig i alla fall rätt så vinterfin i pennkjol från Asos, blus från H&M och kofta från Jumperfabriken. Och med stela hand-poser, tydligen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s