onsdagslyxen.

När jag var gravid köpte jag knappt något till mig själv – jag var inte så sugen på att lägga massor av pengar på kläder jag bara kunde använda en kort stund, dessutom vi var mitt uppe i en flytt. Efter graviditeten har jag inte heller riktigt kunnat unna mig någonting, det har känts så oviktigt på något sätt. Plus att jag ändå bara går hemma, och det är inte så spännande att köpa ett nytt set myskläder (om en nu ska vara praktisk, vilket en inte orkar alla gånger). Men i onsdags när Sebastian var ledig sa han åt mig att åka iväg till Emporia och kika lite. Efter en stunds halvhjärtat pillande bestämde jag mig för att strunta i att jag mest är hemma och köpa något bara för att jag ville ha det, det är ju inte som att jag ska vara hemma för evigt.

IMG_9830 (kopia) Nå, det blev kanske inga jättespeciella inköp, men det var bra mycket trevligare att gå och titta med den nya inställningen. På Lindex köpte jag en seglarrandig tröja (kan en aldrig få för många av) i organisk bomull.

IMG_9831 (kopia)
Sedan har jag länge sneglat åt den här ansiktskrämen helt på grund av något så ytligt som att glasburken är så himla drömmig! Jag kände att jag faktiskt bara ville ha något som känns lite fint att använda på morgonen. När den är slut tänker jag att jag ska spara den för att förvara min vanliga organiska ansiktskräm, som kommer i en rätt så oinspirerande tub.

Det var min onsdagslyx!

5 reaktioner på ”onsdagslyxen.

  1. Såg att du brukar beställa från Modcloth. Undrar hur storlekarna är där ? Hittade jättefina klänningar jag tänkte beställa men blev kluven på stl. Är en 36/38 men vet inte riktigt vilken stl jag ska välja då.
    Tack för en fin blogg !

    1. Hej, tack för att du läser! 🙂 Det är ju alltid lite knepigt med storlek när man webbshoppar men på Modcloth har det faktiskt gått bra nästan varje gång. Ett första tips: det brukar alltid stå om plaggen är ”true to size” eller om man ska ”size up/down”, det hjälper massor! Läs gärna recensionerna om plaggen för att se vad andra tyckt om storlek och passform så ökar du chansen att beställa rätt. Du och jag har nog ungefär samma storlek låter det som, jag brukar beställa storlek M (har nog aldrig beställt något där som inte varit S-M-L- storlekar). Står det att man ska size up så tar jag L, har alltid blivit bra. Jag brukar också tänka att om jag är osäker så är det bäst att de en storlek över – man kan alltid sy in plagget hos skräddare, det fick jag göra med en av mina första Modcloth-klänningar och det blev toppenbra! 🙂 Lycka till (blev också nyfiken på vilka klänningar du hade hittat? 🙂 )

      1. Jag har aldrig beställt något själv som har de amerikanska måttangivelserna tyvärr, så har inte jättekoll på dem 🙂 Men storlek M borde vara det som är storlek 8 och 10 skulle jag tro 🙂 jag beställer alltid M från Modcloth om det står ”True to size” under storleksangivelserna, och jag är också 36/38 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s