mysmonster, mammayoga och skymningssagor.

Jag älskar helger, nästan mer nu än när jag jobbade. Helgen innebär två hela dagars mys med hela familjen, två dagar där vi hjälps åt med Astrid och två dagar när det finns chans för lite roliga projekt eller besök. Såhär såg det ut i söndags.

IMG_9853 (kopia)
När vi vaknade lade jag och Sebastian det här mysmonstret mellan oss i vår säng. Nu har Astrid börjat kunna vara så nöjd med att bara ligga och babbla och det är så härligt! Sedan gick Sebastian och tränade och vi myste vidare själva.

IMG_9839 (kopia)
När Sebastian kom hem var det min tur att träna. På min efterkontroll för en vecka sedan såg allt bra ut och barnmorskan okejade lätt yoga som inte belastar magmusklerna (det får jag vänta ännu en månad med). Jag testade ett kort och enkelt pass via Yogobe som jag nyss blivit medlem på (och är sjukt impad över än så länge över att det verkar finnas mycket att tillgå för en mammakropp).

IMG_9842 (kopia)
Efter yogapasset körde jag bort till Oasen för att köpa på mig krukor, jord och fröer inför vårens omplantering och balkongsådd. Jag satte några fröer som kunde sås redan nu, och så planterade jag om alla husets pelargoner och mitt citronträd. Jag är så glad över att det börjat skjuta nya bladskott! Kanske blir det lite citroner på det i år om jag sköter mina kort rätt.

IMG_9856 (kopia)
På eftermiddagen fick vi lite spontanbesök (ä l s k a r). Sebastians bror och kompis kom för att gosa lite med Astrid, och sedan kom två av våra närmsta för lite gott häng (samtidigt som jag satt på golvet omgiven av jord och krukor).

När skymningen föll tog Sebastian Astrid i vagnen för att promenera och söndagshandla. Då gjorde jag min absolut bästa grej – jag öppnade balkongdörren på glänt för att låta skymningsbrisen dansa in i vardagsrummet. Efter en dusch och en helt ren vårpyjamas satte jag mig i soffan med ett glas vatten och bara lyssnade på vårens första fågelkvitter. Ett underbart avslut på veckan.

4 reaktioner på ”mysmonster, mammayoga och skymningssagor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s