reflektioner kring en hallspegel.

IMG_9942 (kopia)
Varje rum känns som ett litet projekt just nu, det är ingenting som är riktigt färdigt. Lite plock här och lite plock där. Förra helgen tog vi i alla fall tag i att köpa en spegel till hallen. En rund ville vi ha, och den hittade vi på IKEA (den här är det om någon är intresserad). Tror att den kommer bli underbart fin till den mönstrade tapeten som vi valt till hallen.

IMG_9997 (kopia)
Det passar alldeles ypperligt med en stor spegel och mönstrad tapet i hallen, som är väldigt smal och mörk. Spegeln ger känslan av djup och reflekterar på ett vackert sätt ljuset från fönstren i vardagsrummet, vilket också gör hallen ljusare. Eftersom det inte direkt går att möblera tänker jag att den mönstrade tapeten kommer att göra det ombonat och mindre kalt. Fortsättning följer mycket snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s