pildammar och kallbadhus.

Det är väl ingen som missat att våren smugit sig upp på oss. De senaste två veckorna har soldagarna varit långt många fler än grådagarna. När en kan välja mellan tre olika parker eller havet att promenera vid i strålande solsken, så känns föräldraledigheten oerhört lyxig! Såhär såg det ut häromdagen när vi tog en riktig långpromenad.

IMG_9979 (kopia) Resan började i Pildamsparken, där vi vek av från motionsspåret för att kika in i Margaretapaviljongen som är en rest från den Baltiska utställningen i början av 1900- talet. Älskar att gå här när det börjar våras!

IMG_9974 (kopia)
Det gjorde Astrid också, som inte nöjde sig förrän jag fällt ner suffletten på vagnen så hon kunde undersöka världen utanför.

IMG_9981 (kopia)
Vid Pildammarna åkte suffletten upp igen på grund av galna fåglar. Här vände vi hemåt för att möta upp Sebastian som kom från jobbet.

IMG_9984 (kopia)
Och så promenerade vi ner till havet och Kallbadhuset, där vi köpte kaffe och kolakaka att fika med under en liten strandpromenad. Sedan tyckte Astrid att det var hög tid att vända hem, och jag höll med eftersom jag började få spaghetti-ben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s