sommarens bästa utflykt.

Jag vill poängtera redan nu att detta inlägg inte på något sätt är sponsrat eller reklam, jag är bara högst partisk eftersom detta är min arbetsplats – en arbetsplats som dessutom råkar vara otroligt drömmig!

Vårutställning i Orangeriet - "Kvistar och knoppar" 2016
Foto: Annika Christensen för Sofiero slott och slottsträdgård

Somnivillhadet
Bild från Sofiero slott och slottsträdgård

I maj pausar jag min föräldraledighet för att komma tillbaka till jobbet som marknadsassistent på Sofiero slott och slottsträdgård. Det känns superläskigt, eftersom jag kommer få sådan separationsångest av att vara borta så mycket från Astrid, men också helt otroligt kul eftersom jag kommer att få jobba med Sofieros fantastiska 150- årsjubileum!

För er som inte vet så är Sofiero en alldeles sagolik slottspark som huserar såväl utställningar som konserter, och i år även vandringsteater signerad William Shakespeare under sommarkvällarna. Eftersom det är jubileum i år är allting lite extra guldkantat och invigs under nationaldagen av kungen och drottningen. Om det är ett utflyktsmål i Skåne som ni ska skriva in i sommarkalendern, så är det det här. Klicka på någon av länkarna för att kika på programmet på Sofieros hemsida. Jag ser särskilt fram emot utställningarna ”Kungligt konstnärsskap” på slottet och ”Kvistar och knoppar” i Orangeriet.

Hoppas att vi ses i slottsparken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s