i mitt badrumsskåp.

IMG_0124 (kopia)
Förr i världen var jag inte så värst intresserad av hudvård och kosmetik. I tonåren köpte jag det som jag trodde skulle bota mina acne-problem och senare var jag nöjd med att köpa billigt och enkelt. Allt eftersom åren gått har jag dock kostat på mig att börja investera lite mer i det som jag ju faktiskt använder dagligdags, vilket känns väldigt trevlig eftersom:
– de är riktigt bra
– det känns lyxigt att använda
– de är fint förpackade
– de doftar fantastiskt
– mer och mer i mitt badrumsskåp börjar bli ekologiskt

Här kommer mina absoluta favoriter just nu!

IMG_0113 (kopia)
Mammalivets nitiska handtvättande (efter blöjor, innan mat och lite däremellan) har gjort att huden på mina händer blivit alldeles torr och sprucken. Jag vet inte om det var med det i åtanke, men igår kom Sebastian hem med handkrämen White Forest från Björk & Berries till mig. Pang bom sa det, så vart jag stormförälskad i doften! Står nu på handfatet redo att ta hand om mina händer efter varje tvättning.

IMG_0117 (kopia)
Ögongrejer då. För flera år sedan blev mina ögon superkänsliga på grund av slarvigt linsansvändande. Då började jag använda volym-mascaran Gull från Idun som finns att köpa på apoteket, eftersom den ska vara bra för just känsliga ögon. Bästa mascaran jag haft! Och eftersom livet nära 30 börjar göra sig påmint har jag också börjat använda den här ögonkrämen från Estelle & Thild, som jag tycker är väldigt bra.

IMG_9831 (kopia)
Som ni vet köpte jag den här för ett tag sedan, Total Moisture från Benefit. Den stod under sektionen ”Natural” på Sephora, men jag vet inte hur ”natural” den egentligen. Jag kände bara för att köpa en riktigt lyxig kräm till mig själv. Hittills är jag jättenöjd med den! Den är väldigt krämig och luktar ganska parfymigt, fast på ett bra sätt tycker jag.

IMG_0118 (kopia)
Första gången jag köpte Elizabeth Arden Eight Hour Cream var i tax freen på väg hem från London för flera år sedan. Jag minns att det kändes så superlyxigt eftersom jag hade läst att cirka alla kändisar använde den. Sedan jag introducerade Eight Hour Cream i mitt liv har jag sluppit de torrspruckna läppar som jag kunde få för, särskilt på vintern. Också bra att använda på torr hud lite varstans på kroppen.

Vad har ni för skönhetsfavoriter? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s