nytt till astrid.

Hej och hå!
Att flytta och vara höggravid samtidigt som en pendlade tre timmar om dagen innebar att det inte blev särskilt mycket boande gjort innan bebis. Astrids rum har därför fungerat som någon slags halvbarnkammare/förvaring/extrarum. Men nu börjar det hända grejer! När det är färdigt ska jag visa, men tills dess ska ni få se lite fina saker som Astrid fått på sistone, både till sig själv och barnkammaren.

IMG_0104 (kopia)
Inför nattningar och godnattsagor införskaffade vi den här stolen från Ellos. Utan armstöd eftersom jag inte ammar och för att det är bara ungefär en matning per dygn som sker i denna stol. Då kan en kosta på sig att vara lite opraktisk. Till den finns en röd kudde i finaste röda färgen.

IMG_0105 (kopia)
Vi läser mycket för Astrid och hon älskar det! Just nu förstår hon ju inte mycket av vad vi berättar men för oss blir ju läsningen också något spännande. Därför skaffar jag nu lite barnböcker till henne (helst mina gamla). Den här köpte jag för ett tag sedan för att den lät så himla fin – ”Lilla Sticka i landet Lycka”. Det ska bli så kul att läsa den för henne!

IMG_0078 (kopia)
Av sin gammelfarmor och gammelfarfar fick Astrid ett litet halsbandshjärta med hennes namn ingraverat.

IMG_0145 (kopia2)
Och så har vi den här spillevinken, som inte ens räknas som nyfödd längre. Men hon har fått den här fullkomligt underbara dressen av sin farmor och farfar och jag bara tycker att den är så magiskt fin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s