audrey hepburn- byxor och köpångest.

IMG_0183 (kopia)
Har känt mig ordentligt risig under veckan. Som jag nämnde tidigare i veckan så har hela familjen dukat under för någon dunderbacill. Jag har gjort mitt bästa för att maskera det med smink och fina kläder, mest för att känna mig lite piggare så att jag kan underhålla Astrid.

IMG_0174 (kopia)
Byxorna är från Asos och jag lovade att visa upp dem för längesedan. Tycker om dem så himla mycket, både med och utan knytbandet. Får Audrey Hepburn- feeling av dem. Koftan från Emmy Design har jag haft ögonen på sedan förra våren, när den sålde slut fortare än vad jag hann med. Jag blev så glad när det kom en ny uppsättning den här våren. Vi ska fira midsommar, kalas och vardagar ihop. Hårbandet är gammalt men jag tror att det köptes på Glitter en gång i tiden.

IMG_0179 (kopia)
Och på tal om shopping. Konsumera. Jag har kommit in i någon slags eskalerande spiral som jag bara måste bromsa nu. Efter flytten och barnet har det varit så mycket saker vi har velat köpa och fixa med, både begagnat och nytt. Det har inte alltid varit så genomtänkt som jag önskat. Än värre är det med kläderna efter graviditeten. En slags kombination av att vilja ha/känna att en behöver nya kläder som passar och någon slags desperation efter att få känna sig fin igen. Det har resulterat i ett par mindre välgenomtänkta köp, och så vill jag inte ha det. Jag får sådan ångest när det hamnar nätköpta kläder i halvdan kvalitet i garderoben, sådana som riskerar att bara bli hängande. Kan ni också känna så? Nu vill jag försöka trycka på paus igen. Verkligen köpa sådant som jag vill ha, sådant som jag nästan förälskar mig i. Saker som kanske är lite dyrare men av bättre kvalitet, vare sig det är nytt eller vintage. Både jag och planeten mår ju bäst så.

2 reaktioner på ”audrey hepburn- byxor och köpångest.

  1. Vilken kanonfin kofta, förstår varför du köpte den!!! Åh jag känner igen mig i den där post-gravida stressen av att inte ha något att ha på sig. Det blev också en del panikköp för min del i mellanperioden.

    1. Tack! Ja en köper ju inte direkt något under graviditeten och sen efter passar inget. Tycker också att smaken hinner förändras en del under tiden 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s