från tråkig trikå till festligt och flärdfullt.

outfitskollage
Efter en vår och försommar av illamående och ingen ork, en sensommar och höst av mega-mage och trikå och en vinter av mammakilon och bebiskräks, så är en av sakerna jag ser fram emot med att börja jobba att få göra mig fin igen. Klä mig i något stiligt och veta att det inte kommer bli nerkräkt inom tio minuter. Dessutom börjar jag äntligen känna hur hormonerna lämnar kroppen. Jag blir alltmer mig själv för varje dag som går och det känns så fantastiskt. Innan den här resan älskade jag att fixa mig och experimentera, locka håret och måla läpparna klarröda. Nu orkar jag liksom det igen! Myskläder varje dag har sin charm det också, men det ska bli väldigt skönt att få låta det bli lyx. 

9 reaktioner på ”från tråkig trikå till festligt och flärdfullt.

  1. Åh, vad peppigt! Tänkte faktiskt lägga upp ett liknande inlägg på bloggen idag pga känner mig så sugen på att återgå till min stil istället för den här preggovarianten av mig själv. Fattar att det lär dröja ett tag innan jag når dit men det känns bra att drömma 🙂

    1. Nej vad kul! Det ser jag fram emot att läsa 🙂 efter så lång tid bort från sin stil längtar jag verkligen tillbaka – helgerna och varje gång jag ska träffa någon har jag tagit tillfället i akt att flirta med mitt gamla jag 🙂

  2. Hög igenkänningsfaktor på detta! Precis så är det just nu och kommer vara i ett par månader till (minst). Men sen så kommer lusten att klä på sig fina saker igen. Måste också säga: vilka fina bilder du tar!

    1. Vad roligt att höra att fler känner igen sig! Tycker att det känns som att jag får en nystart med mina gamla kläder, de känns nästan som nya. Befriande på något sätt med en paus men exploderande roligt när en är back on track igen 🙂 Tack snälla Johanna, vad glad jag blir av dina ord!

  3. Herregud ja. Var så naiv vad en post-gravid kropp skulle kännas. Trodde jag skulle sluta vara gravid och sen tillbaka till mitt gamla jag. Men om man bortser från att många kläder fortfarande är för små…så känns de även.. Fel. Som att det inte är jag längre. Blev i alla fall inspirerad att göra mig lite fin efter ditt inlägg!

    1. Åh jag håller helt med! Känns som att den där pausen liksom gav en distans till min stil och att jag inte riktigt kan identifiera mig med allt det gamla längre. Är mitt i en smärre stilkris men jag försöker att inte reflektera för mycket över det, utan bara fokusera på när jag känner mig fin och stark. Vad roligt att du blev peppad, heja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s