färg i håret och stopp på motorvägen.

Hoppas att ni har haft en riktigt fin Valborg mina vänner! Min spenderades i god ro med fyra timmar (!) hos frisören och en lugn kväll tillsammans med familjen. Här är en liten mobilhälsning från en som alltså fått håret från råttfärgat till blont.


Före.


Efter.

Egentligen skulle detta skett redan förra måndagen, och jag var så superglad. Den historien slutade med nödstopp på motorvägen med lösa däckmuttrar (mitt liv är ju inte direkt händelselöst, om en säger så). Men nu är jag äntligen redo att möta verkligheten igen. Det är bara svårt att förstå att jag ska till jobbet imorgon och inte hänga med Astrid.

Hoppas ni har en fin 1 maj! 

En reaktion på ”färg i håret och stopp på motorvägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s