skymningslandet.

IMG_0284 (kopia) IMG_0285 (kopia)
IMG_0290 (kopia)
Vårskymning. Finns det något vackrare? Alla fönster står på glänt och fågelkvittret fläktar in i det skymningsland som skapats i lägenheten. Hur kommer det sig att allting blir så lugnt i den blå timmen? Att allting plötligt är lite vackrare, doftar lite mer?

När jag skriver detta njuter jag av kvällsluften på vår balkong. Det är söndag (men ni läser på en måndag)  och vi har varit ute hela dagen. Det känns som efter en riktigt fin sommardag. Och nu vill jag bara slappna av och låta kroppen vara så harmonisk som den liksom bara kan bli under vårkvällar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s