vardagsfirande.

IMG_0299 (kopia)
För ovanlighetens skull kommer här en glimt av kvällen som nu är. Oftast bloggar jag inte i realtid utan tidsinställer för att få allt att gå ihop. Men nu tyckte jag att det var så fint eftersom vi har firat. Det är ingenting som egentligen rör mig mer än att det hänt något roligt för personen som jag delar mitt liv med. Jag vet att det är jobbigt i bloggar när en säger A men inte B. Men jag ville bara visa er den här fina stunden som vi har, för vi har plockat fram våra finaste kupade glas som har plats för bara precis en liten skvätt prosecco, lagom för ett par föräldrar att försiktigt smutta på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s