länkkärlek maj

Dags för att summera den gångna månaden i ett länkinlägg! I slutet av varje månad visar jag er blogginlägg och grejer som jag sparat, som inspirerat mig på ett eller annat vis eller som bara är väldigt väldigt vackra, bra eller tänkvärda. Såhär har jag surfat i maj:

Organiserat bloggande
Finns väl knappt något bättre än att organisera sina grejer? Jag är en person som kan organisera om och om igen på mitt skrivbord bara för att finna det bästa sättet att ha allting prydligt och nära till hands. Älskade därför inlägget som Lugnochfin skrev om att organisera sitt bloggande via appen Trello! Tänker att jag kan använda den till en hel massa saker.

Skärmavbild 2016-05-23 kl. 20.24.31
Bild från Bewitchedquills

Förtrollande cosplay
Minns inte hur jag hittade den här otroliga 17- åringen på Instagram, men hittade henne gjorde jag och föll pladask för hennes fantastiska cosplays! Audrey Hepburn i valfri roll, Scarlett O’Hara eller lite Great Gatsby? Hon ser ut som allihop. Förundras på @bewitchedquills .

körvel2-665x998
Bild från Midis

Sommarhusdrömmen
Christin på bloggkaramellen Midis har ju gått och flyttat in i sitt eget sommarhus. Njuter av alla hennes bilder på sommarhusets egen Instagram, @midissommarhus, och önskar att jag också fick vara ute i majgrönskan, plocka buketter av äppelkvistar och körvel och bara känna… sommar.

Skönheten och odjuret 2.0
Jag ORKAR inte vänta på den här filmen! Orkar inte. Blir cirka tårögd av att höra musiken. En av mina bästa Disney-filmer blir alltså spelfilm. Eftersom jag tokälskade Maleficent och har hört att Djungelboken är minst lika bra, så ser jag verkligen fram emot att se den här remaken. År 2017, folket!

Har ni hittat något extra fint den här månaden? Dela gärna en länk i kommentarsfältet!

2 reaktioner på ”länkkärlek maj

  1. Åh, tack!! va kul att du gillar det!!! Och för länkkärleken. Går varje dag för att se om du skrivit något nytt, hoppas det går bra att vara tillbaka på jobbet!! kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s