sommarlovssöndag och malmö garden show.

Här kommer ännu fler bilder från vår underbara helg! Det var en sådan helg, ni vet, när allting bara kommer som det kommer. Inga särskilda planer. Känner alltid att jag får ut så mycket mer av sådana dagar.

IMG_0330 (kopia)
Astrids present på Mors Dag var att vakna en timme tidigare än hon vanligen gör. Så vi pallrade oss upp och matade henne,åt frukost – och sov sedan drygt två timmar till.

IMG_0347 (kopia)
Sol = ute så mycket som möjligt tack. Det var ju Malmö Garden Show i parken bredvid oss, och efter att Sebastian fått nys om att det skulle finnas balkonginspiration så var även han peppad på att gå dit. Här är jag, sommarklädd, rufsig och med kaffemuggen i högsta hugg.

IMG_0341 (kopia)
IMG_0335 (kopia)
Det var en jättefin trädgårdsfestival! Önskade hett att jag inte stressat iväg till Plantagen tidigare i veckan för att köpa balkongblommor eftersom det här fanns i överflöd. Eftersom jag hade fullt med både krukväxter och snittblommor hemma så blev det alltså inga klipp – men det var mycket trevligt att kika på inspirationsträdgårdar och drömma om både balkonginredning och trädgårdsplanering.

IMG_0314 (kopia)
När vi kom hem hann jag både mysa med Astrid, läsa Agatha Christie- deckare på balkongen, springa en runda, storhandla och en massa annat. En dag som helst enkelt kändes lång som ett sommarlov, precis så som man vill inför en ny vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s