sommarlovskvällar.

Först och främst vill jag bara kommentera mina foton. För just de här bilderna insåg jag först vid redigeringen att jag haft ISO på tok för högt – men på sista tiden har jag flera gånger märkt att mina foton saknar skärpa och att kameran helt enkelt beter sig knäppt. Vet inte om jag kommit åt någon inställning eller om kamerans sex år börjar märkas?

Åter till inlägget. Jag tror att jag börjar få någon slags balans i hela jobba-ha en liten bebis-grejen. Det har varit bråda dagar på jobbet, och när jag kommer hem försöker jag verkligen värdera de korta stunderna jag har, både ensam, med Astrid och med Sebastian. Till exempel:

IMG_0348 (kopia)
Kommer hem till lagad mat. Lyx. Är enbart sugen på typ sallad och vatten när det är såhär varmt, och den här salladen med parmaskinka och melon fyller sitt syfte med råge. Recept kommer snarast.

IMG_0352 (kopia)
Efter lite lek nattar Sebastian Astrid vid 21-tiden. Då smiter jag ut på vår balkong, och det blir också min enda tid utomhus på vardagarna. Och min enda egna stund, värd i sin vikt guld. Jag försöker lägga ifrån mig mobilen och istället läsa. Agatha Christie- deckare och iskallt iste ger bästa sommarlovskänslan.

IMG_0354 (kopia)
Förut har jag tänkt att det kvittar mig om jag har balkong eller inte, men allt är glömt och förlåtet. Jag är så tacksam att jag kan sitta här i godan ro och bara njuta av kvällsbrisen. Här sitter jag tills Sebastian kommer ut och sedan så sitter vi och pratar eller går in och tittar på något avsnitt av en serie. Alternativt daltar jag lite med mina krukväxter. Vad tycker ni förresten om blommorna i balkonglådan? Jag önskade mig en sommaräng och tycker att resultatet blev över förväntan.

Hur ser era sommarkvällar ut?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s