fredagsbukett, firdagsbukett.

IMG_0392 (kopia) IMG_0385 (kopia)
IMG_0397 (kopia)
Igår ville jag fira, och köpte därför en bångstyrigt somrig fredagsbukett till vårt nystädade hem. Jag var så glad och lycklig över att jag nu, fram till slutet av juli då jag har semester, gått ner på 75%. Jag är alltså hemma en hel och en fjärdedels dag i veckan tillsammans med Sebastian och Astrid, vilket känns helt fantastiskt! Det har varit jobbigt att vara borta så mycket från mitt barn, särskilt eftersom jag pendlar långt. Men nu är vi tillsammans nästan halva veckan.

Igår var första helt lediga dagen och det kändes alltså som läge att kila in hos fina Florista här i Malmö, som fick plocka ihop denna magiska bukett med pioner, lejongap och krondill bland annat. Sedan firade vi vidare med att äta indiskt och försöka fånga nya säsongen av Orange is the new black.

2 reaktioner på ”fredagsbukett, firdagsbukett.

  1. Så fin bukett, tycker väldigt mkt om florista. Speciellt väggfärgen, haha. Nej men skämt å sido. Hurra för semester och få lov att vara hemma också. Ha kakan och äta upp den. Hoppas min höst kommer vara så. Förresten! Kanske Astrid och Algot hade tyckt det var roligt att leka i höst (vi har fortfarande inte fått förskoleplats och jag kommer vara hemma med honom)? kram!

    1. Håller med om väggfärgen 😉 Håller tummarna för att du också får göra någon liknande variant, känns verkligen lyxigt just nu. Åh, det hade både Astrid och jag tyckt väldigt mycket om! Jag är hemma från 1 oktober igen, hade verkligen varit mycket trevligt! 🙂 Letar ni förskoleplats, eller ni väntar? Stor kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s