att tänka för mycket och göra för lite.

IMG_9010 (kopia)
IMG_9056 (kopia) IMG_9210 (kopia)
IMG_9875 (kopia) IMG_9942 (kopia)
Hemma ligger inredningsmagasinen i travar just nu. Lusten har gått i vågor och vi har tänkt och tänkt – och så tänkt en runda till. Sedan blev jag trött på att bara tänka och sa att nu måste vi faktiskt börja göra. Inte bara sätta upp någon spegel här och en vas där och sedan drömma om vackra tapeter och matbord. Nej, börja testa nya möjligheter med våra gamla grejer, välja och framförallt köpa tapeter till sovrummet och till hallen. Ordna lampor så att en kan ligga i sängen och läsa en bok. Lyfta upp tavlorna från golvet och hänga upp de vi vill ha kvar. Resten till källaren. Känner ni igen det? Nu är det dags att göra allt, sätta upp saker och komma ihåg att en alltid kan ändra om en vill. Ibland kan jag ha svårt för att komma ihåg det, vilket gör varje steg till ett så gigantiskt stort steg.

(vi har kommit lite längre än på bilderna – de flesta är från när vi precis flyttat in. Snart ska ni få se vad vi ska hitta på härnäst).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s