årets midsommarklänning (som malin i saltkråkan).

Jag hittade en klänning på H&M för några veckor sedan, en sådan som liksom sa knall, fall, det här är sommarklänningen med stort K. Den för mina tankar till Malin i Saltkråkan, midsommarfest och sommarkvällar på dansbanan i Folkets park.

IMG_0414 (kopia)
IMG_0418 (kopia)
Jag slog förstås till, även om klänningslängden från början gick ner till ankeln nästan. Inte min mest smickrande längd, men jag tänkte att jag kunde begagna mig av min nya symaskin – den måste ju användas. Så den kortades till strax under knäna, bästa längden om ni frågar mig.

IMG_0420 (kopia)
Ingen tvekan om att den ska hänga med på midsommarfirande, och den ska även få åka på norrländskt bröllop senare i sommar.

Glad midsommar!

Såhär firade jag midsommar 2015 (med superkort hår och en mini-Astrid i magen)
Såhär firade jag midsommar 2014

3 reaktioner på ”årets midsommarklänning (som malin i saltkråkan).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s