länkkärlek juni.

Månaderna går så fort – det är redan dags för summeringen av juni månads summeringsinlägg! I slutet av varje månad (eller i detta fall i början av nästa) summerar jag de gångna veckor genom att presentera vilka bloggar, personer eller hemsidor som jag hittat som har delat med sig av saker som jag gärna vill lyfta och tipsa vidare om.

013005Foto: Jonna Jinton

Skaparinspiration hos Jonna Jinton
Jag var en väldigt sökande tonåring, och upplevde att det var många som verkade finna sin inre frid genom att måla. Efter att ha köpt hem lite akrylfärg och en liten målarduk som jag kladdade lite stelt på, bestämde jag mig för att måleri är nog inte riktigt min grej. Den uppfattningen hade jag fram tills nu, när fantastiska Jonna Jinton berättade om hur hon målar sina tavlor (som för övrigt är overkligt magiska). Jonna berättar om sin teknik och process på ett sådant inspirerande och lockande sätt att jag överväger att ge det här med målandet en andra chans.

Bloggutmaning hos Elin Nylund
Elin Nylund, som jag upptäckte genom bloggnätverket Better Bloggers, har skapat en superrolig bloggutmaning i 14 steg. Nu har jag inte hunnit börjat följa den aktivt än, men läser ändå med stort intresse och hejar på sådana här saker som bloggare gör för att dela med sig av sina kunskaper till varandra. Tack Elin!

halvar-med-blogg
Foto: Teknifik/Elin Häggberg

Halvårsjubileum hos Teknifik
Jag upptäckte Teknifiks blogg genom Bloglovin’ i typ mars. Blev så förvånad när jag igår läste att bloggen blott fyller ett halvår, eftersom jag trodde att den funnits mycket längre – men vilket halvår sedan! Egentligen vill jag tipsa om Teknifik generellt, som drivs av skitduktiga Elin Häggberg, och är något så fantastiskt som en kreativ teknikblogg. Det inlägg jag fastnade för från början handlade om hur man kunde göra sin dator snabbare (hej sitter på en fem år gammal dator som är seg som tjära). Mitt senaste projekt bygger på hennes tips om att skapa en grafisk profil till bloggen. Ja, det här blev ett tips med många tips.

Det var allt för denna fredag. Har du en blogg, ett inlägg eller vet något inlägg som du vill tipsa om? Kommentera eller mejla mig gärna, jag är på ständig jakt efter nya saker att inspireras av. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s