vad enligt mig.

Underbaraclara publicerade en del 2 av en Vad-lista som jag helt missat. Så jag klickade mig till del 1 på hennes blogg och här kommer min egen version av den.

Vad stressar dig? Att vara borta från Astrid så mycket som jag är nu när jag jobbar. Och när Astrids dagsschema inte klaffar.

Vad ska du göra ikväll? Ikväll (lördag när jag skriver detta) har jag ingen aning, säkert kolla på film och äta godis. Ikväll när detta publiceras ska jag nog försöka springa.

Vad är svårt? Att sluta ifrågasätta mig själv, något jag har gjort ovanligt mycket på senaste tiden. Det känns som att jag tappat mig litegrann under allt det här livspusslandet och det är svårt att finna tid för balans. Vill gärna försöka hitta balans liksom genom att vara närvarande i nuet.

IMG_6939
Vad är lätt? Att äta godis varje dag.

Vad blir det för middag idag? Något ur Linas vegetariska matkasse, vad vet jag inte för det är Sebastian som lagar. Vi har matkassen varannan vecka nu och har varit jättenöjda, men vi ska faktiskt säga upp den nu. Med en bebis är det lite för komplicerat att laga vissa av rätterna själv, så vi kör själva på enklare rätter och storkok istället.

Vad vill du göra mer? Vara ute i naturen och träna (både var för sig och i kombination).

Vad går du igång på? Just nu är det inredningsidéer samt life hacks som involverar att leva med barn. Kan repetera idéer om det sistnämnda för Sebastian i oändlighet.

IMG_8812 (kopia)
Vad gråter du av? Trötthet.

Vad gjorde dig arg senast? I morse (lördag) blev jag arg på något Sebastian sade, mest eftersom jag var så fasansfullt trött och på allmänt dåligt humör.

Vad åt du senast? Smörgås med ost och lemon curd till frukost.

Vad är fånigt? Att det aldrig känns som att jag har tid eller möjlighet för något annat än att vara hemma på kvällar och helger. Det är ingen annan som får det att kännas så mer än jag, och det är ju himla fånigt.

Vad är gott? Allt med koriander står på min craving-lista just nu.

2 reaktioner på ”vad enligt mig.

  1. Ja!! Life hacks med barn! Jag är på ständig jakt, dela gärna med!!! Plus, har aldrig gråtit så mkt som det här året pga sömnlöshet. Trötthet, fy 17, tar det bästa av en.

    1. Haha, bästa alltså! Älskar minsta lilla tips som får underlättar livet 🙂 Ja gud. Innan Astrid kom deklarerade jag för svärmor att jag har typ varit kroniskt trött hela livet, så det blir ingen skillnad med bebis. Jo pytt. Det fick jag äta upp, fy vad jobbigt det är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s